PITANJA I ODGOVORI

Pozovite nas i uštedite vreme i novac!

F.A.Q.

Najčešće postavljana pitanja…

Molimo pročitajte pitanja u nastavku i ako ne možete pronaći odgovor, pošaljite nam svoje pitanje, mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Kako zakazati termin dubinskog pranja nameštaja, automobila, tvrdih podova?

Termin dubinskog čišćenja i pranja zakazuje se pozivom na broj tel. 066/911-81-83, slanjem SMS poruke, putem Viber-a ili preko naše FB stranice Neophodno je zakazivanje barem jedan dan ranije. Na Vašu kućnu adresu dolazimo u vreme koje Vama odgovara na datum koji birate Vi.

Dolazak na kućnu adresu je besplatan na teritoriji Novog Sada i okoline.

Koliko dugo traje dubinsko pranje nameštaja?

Dužina trajanja dubinskog pranja nameštaja zavisi od nekoliko faktora:tipa materijala samog nameštaja, zaprljanosti nameštaja, količine nameštaja. Primera radi, dubinsko pranje troseda, dvoseda i fotelje, kod prosečno zaprljanog nameštaja, traje oko 90min.

Koliko traje sušenje nameštaja nakon dubinskog pranja?

Sušenje nameštaja od mebla nakon dubinskog pranja u proseku traje od 6-10h.Brzina sušenja zavisi od temperature i vlažnosti prostorije u kojoj se nameštaj nalazi.

Da li se dubinskim pranjem nameštaja može oštetiti mebl?

Našim tretmanom dubinskog pranja ne postoji mogućnost oštećenja mebla. Međutim, ukoliko je mebl isuviše istanjen ili truo u toj meri da se raspada, dubinsko pranje se ne preporučuje, a na to će Vam svakako skrenuti pažnju neko iz našeg tima ukoliko pre pranja uoči takvo stanje mebla.

Koliko duboko se prodire u tkaninu prilikom dubinskog pranja?

Dubina prodiranja zavisi od gustine tkanine. Našim postupkom i profesionalnim Karcher mašinama može da se dopre u mebl tkaninu ili dušek od 5-7 cm. Kod materijala manje gustine može da se ide i do 10 cm u dubinu.

Da li je dubinsko pranje nameštaja bezbedno po decu?

Dubinsko pranje je potpuno bezbedno za decu, odrasle i kućne ljubimce. U radu koristimo samo sertifikovane deterdžente. Deterdženti su visoko ekološki, profesionalni, antibakterijski i ugodnog mirisa.

Koliko često je potrebno raditi dubinsko čišćenje i pranje nameštaja?

Da bi se očuvala čistoća i atraktivan izgled tapaciranog nameštaja, preporučujemo čišćenje 1-2 puta godišnje.

Da li imate pitanja?

Slobodno nas pitajte …