DUBINSKO PRANJE NAMEŠTAJA

Čišćenje svih tipova kućnog i kancelarijskog nameštaja Novi Sad i okolina!

Posle
Pre

DUBINSKO PRANJE NAMEŠTAJA

Prepustite Vaš nameštaj profesionalcima!

Većina domaćinstava poseduje nameštaj od mebla, dekorativna tkanina različitih dezena i boja. Meblirani nameštaj oduvek se dizajnira da zadovolji potrebe korisnika kao što su udobnost, estetika i praktičnost i kao takav uvek će biti jedan od omiljenih izbora.

Međutim, ovakav nameštaj ima određenih mana. Vremenom se u mebliranom nameštaju nakuplja prljavština, prašina, fleke od hrane i pića, grinje, bakterije i drugi mikroorganizmi, neprijatni mirisi (duvanski dim, neprijatni mirisi od kuvanja, neprijatni miris znoja,…), dlake kućnih ljubimaca!

Pre nego što krenete linijom manjeg otpora i posegnete za promenom mebla ili čak kupovinom novog nameštaja razmislite o dubinsko pranju nameštaja.

Dubinsko pranje nameštaja čini čuda za Vaš kućni budžet.

Dubinskim pranjem produžavate životni vek nameštaja, a rezultat je čist i mirišljav nameštaj, prijatan prostor, besprekoran enterijer i zdravija životna sredina.

DUBINSKO PRANJE NAMEŠTAJA

Uklanjanje svih nečistoća sa svih delova nameštaja!

Dubinsko pranje Kristal vrši uslugu dubinskog čišćenja i pranja nameštaja na kućnoj adresi u Novom Sadu i okolini uz vrlo pristupačne cene.

Vršimo dubinsko pranje:

 • Ugaonih garnitura, ležajeva, troseda, dvoseda i fotelja
 • Trpezarijskih i kuhinjskih stolica, taburea i jastuka
 • Kućnog, kancelarijskog, ugostiteljskog i stilskog nameštaja
Posle
Pre

Proces dubinskog pranja nameštaja podrazumeva tzv. mokro pranje i odvija se u par faza:

1.

Šamponiranje
Nanošenje tečnosti za pranje i ručno trljanje zaprljanih površina. Sredstva za dubinsko pranje prodiru u tkaninu, ne oštećujući tkaninu, i razlažu tvrdokornu prljavštinu, nečistoće i fleke. Ujedno sadrže i dezificijense te kao takva uništavaju grinje, bakterije i druge mikroorganizme. Svi naši preparati su potpuno neškodljivi, bezbedni po zdravlje ljude, decu, kućne ljubimce i okolinu.

2.

Dubinsko izvlačenje nanetog rastvora
U ovoj fazi koristimo ekstrakcione mašine marke Karcher koje izvlače iz mebla naneti rastvor zajedno sa svom nečistoćom i do 10 cm u dubinu mebla.

3.

Ponavljanje postupka
Ova faza zavisi od stepena zaprljanosti nameštaja i predstavlja celokupno ponavljanje postupka dok se ne dobije željeni rezultat
tj. besprekorno čist nameštaj.

4.

Sušenje
Nakon dubinskog pranja nameštaj ostaje vlažan (ekstrakcione mašina izvlači oko 80% vode iz mebla), a sušenje zavisi od vlažnosti i temerature prostorije u kojoj se nameštaj nalazi.

Posle
Pre

DUBINSKO PRANJE NAMEŠTAJA

Da Vaš nameštaj ponovo izgleda kao nov!!!

 • PreporukaPreporučujemo dubinsko pranje nameštaja 1-2 puta godišnje.
 • Da bi meblirani nameštaj nakon profesionalnog tretmana ostao čist i lep duže vreme potreban je poseban akcenat na prevenciji nečistoće. U skladu sa tim dajemo Vam par saveta:
  • Očistite površinske mrlje što je pre moguće nakon njihovog nastanka. Sveže fleke je uvek lakše skinuti.
  • Usisavajte svoj nameštaj jednom nedeljno kako bi uklonili prljavštinu, a nastanak grinja sveli na minimum.
  • Ako se neki delovi mogu ukloniti, redovno ih perite