DUBINSKO PRANJE AUTOMOBILA

Dubinsko pranje kamiona, kombija, pickup vozila, autobusa Novi Sad i okolina.

Posle
Pre

DUBINSKO PRANJE AUTOMOBILA

Dubinsko pranje automobila je posao za profesionalce.

Automobil je već neko vreme potreba savremenog čoveka i nakon kupovine bilo novog ili polovnog vozila potrebno je voditi računa o njegovoj čistoći i funkcionalnosti.

Standardno pranje i čišćenje kod kuće nije dovoljno da bi se automobil očuvao i trajao što duže te je iz tog razloga neophodno detaljnije održavanje uz pomoć stručnog tima.

Nestručni pokušaj dubinskog pranja auta u kućnim uslovima završiće baš onako kako ne želite. Automobil neće biti detaljno očišćen, a velika je verovatnoća da stvorite oštećenja na sedištima ili oštetite kožu zbog lošeg rukovanja sredstvima i pogrešnog odabira hemikalija.

DUBINSKO PRANJE AUTOMOBILA

Mi znamo kako da negujemo Vašeg četvorotočkaša!

Pobrinućemo se da Vaš auto bude perfektno očišćen kao da je tek izašao iz salona, a Vi ćete biti prezadovoljni rezultatima i uživati u vožnji u osveženom i blistavo čistom automobilu.

Kompletno dubinsko pranje enterijera (unutrašnjosti) automobila obuhvata: detaljno usisavanje, dubinsko pranje sedišta, poda i gepeka, pranje šina, tapacirunga, pranje „neba“, čišćenje kožnih sedišta i svih kožnih delova, čišćenje table i svih plastičnih delova.

Premazivanje kvalitetnim sredstvima za zaštitu kože tako i plastike.

Posle
Pre

Proces pranja se sastoji iz par koraka:

1.

Dubinsko usisavanje je prvi korak.
Vrši se uz pomoć profesionalnih mašina kojima se usisava krupna nečistoća i nečistoća na teško dostupnim mestima. Usisavaju se prvo sedišta, zatim pod i na kraju gepek.

2.

Dubinsko pranje i brisanje
Vrši se pomoću vode i specijalnih hemijskih sredstava namenjenih za dubinsko pranje vozila. Hemikalije ne stvaraju oštećenja na tretiranom materijalu i ekološki su bezbedne. Eliminišu tvrdokorne fleke, slojeve sakupljene prašine, ulja masti i druge nečistoće. Dubinski se peru sedišta, pod i gepek. Posebnim sredstvima briše se tapacirunga, „nebo“, kontrolna tabla i svi plastični delovi.

Tretiranje kožnih delova započinje uklanjanjem površinske prljavštine, a nakon toga se koža čisti proverenim sredstvima.

Nakon čišćenja na kožna sedišta, rukohvat i druge delove unutrašnjosti automobila napravljenih od ovog materijala nanosimo zaštitnu kremu koja štiti, hidrira, neguje i  vraća elastičnost koži.

3.

Završna faza procesa
Završna faza procesa je ponovno usisavanje kako bi otklonili eventualno zaostale čestice nečistoće, a zatim premazivanje kontrolne table, volana, brava i svih plastičnih delova unutrašnjosti automobila posebnim zaštitnim pastama za tu namenu.

Sam proces dubinskog pranja unutrašnjosti automobila traje oko 4h.

4.

Sušenje
Prilikom dubinskog pranja naše moćne mašine izvlače oko 80% vode iz sedišta i poda automobila te nakon pranja auto ostaje vlažan.

Vreme sušenja automobila zavisi od vremenskih uslova. U letnjem periodu potrebno vreme za sušenje automobila je 5-7h uz ostavljen otvoren prozor kako bi vlaga izlazila napolje. U zimskom periodu vreme potrebno za sušenje unutrašnjosti automobila je duže od 12h. Kako bi se vozilo brže osušilo savetujemo da ostavite automobil da radi u mestu, a grejanje bude uključeno na maksimum u trajanju od 30-60 min. Ovo će znatno skratiti vreme potrebno za sušenje enterijera nakon dubinskog pranja.

Patosnice se vraćaju u automobil kada je pod 100% suv.

Posle
Pre

DUBINSKO PRANJE AUTOMOBILA

Posebne pogodnosti za pravna lica!

  • PreporukaPreporuka je dubinsko pranje enterijera automobila 2 puta godišnje (na svakih 6 meseci).
  • Dodatne uslugeDubinsko pranje Kristal nudi mogućnost i spoljašnjeg pranja automobila uz doplatu kao i pranje dečijih sedišta, takođe uz doplatu.