MAŠINSKO PRANJE TVRDIH PODOVA

Da i stari podovi izgledaju kao novi!!!

MAŠINSKO PRANJE TVRDIH PODOVA

Pravo rešenje za čišćenje tvrdih podova velikih površina!

Sigurno ste primetili da se Vaši tvrdi podovi nakon izvesnog vremena sve teže čiste i gube prvobitni sjaj. Koliko god da ih često perete, oni izgledaju čisto samo kratko vreme nakon pranja, a potom kao da ih niste nikada ni čistili. I pored svih isprobanih sredstava za pranje podova koje ste isprobali, rezultat je uvek isti, nedovoljno čist pod.

Razlog tome je što se na čvrstim podovima vremenom nakuplja nečistoća koju je nemoguće očistiti običnim sredstvima, krpama i džogerima.

S obzirom da je ulaganje u tvrde podove značajna investicija vrlo je bitno produžiti životni vek Vaših tvrdih podova bilo u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

MAŠINSKO PRANJE TVRDIH PODOVA

Možemo da se dogovorimo za redovno ili povremeno čišćenje!

Dubinsko pranje Kristal i naš tim profesionalnih, pedantnih i vrednih radnika nudi uslugu mašinskog pranja tvrdih podova u Novom Sadu i okolini.

Vršimo pranje: svih vrsta keramičkih pločica, epoksidnih podova, mermera, gume, linoleuma, betona,…

Pranje vršimo u Vašim domovima, kancelarijama, lokalima, kafićima, restoranima, proizvodnim halama, magacinima, garažama, dvorištima,…

Cena se obračunava po m².

Proces pranja se sastoji iz par koraka:

1.

Usisavanje
Priprema za pranje kojom se uz pomoć moćnih usisivača kupe krupnije čestice nečistoće i finija prašina sa podova koje treba oprati.

2.

Dubinsko pranje i čišćenje
Vrši se pomoću rotacione četke u kombinaciji sa sredstvima za čišćenje. Četka radi po principu tople vode i pritiska pri čemu se uklanjaju sve nečistoće, fleke, masne naslage,… iz fugni i reljefnih podova. Na kraju ove faze podovima se vraća stara boja i tekstura.

3.

Ispiranje
Nakon pranja podovi se ispiraju uz pomoć vode.

Dodatne usluge:

  • Nanošenje zaštiteNanošenje zaštitne emulzije koja odlaže mašinsko pranje podova na duže vreme i sadrži sastojke koji sprečavaju klizanje.
  • PoliranjeNanošenje voska u zavisnosti od materijala tvrdog poda i poliranje do visokog sjaja.